fbpx
Vi erbjuder informationsskärmar för äldreboenden

Informationsskärm för äldreboenden

Förmedla information enkelt på informationsskärmar

Genom att kommunicera på informationsskärmar så kan ansvariga se till att viktig information kommer ut på alla avdelningar, trygghetsboenden eller äldreboenden.

Detta kan t.ex. handla om följande information:

  • Matsedlar
  • Aktivitetslistor
  • Födelsedagar
  • Väder
  • Övrig viktig information

Enkelt att uppdatera informationstavlor

Med vår koppling till Google slides så kan man uppdatera en eller flera skärmar på distans. Google slides fungerar i princip likadant som PowerPoint. Det enda som krävs är grundläggande datorvana.

Vad behöver man?

För att kunna använda våra digitala informationstavlor så behöver man en skärm, gärna ganska stor, så att texten syns tydligt och skarpt för de äldre. Vi hjälper er så klart att hitta rätt skärm, även om ni köper den av oss eller på t.ex. Elgiganten.

Man behöver även vår lilla mediaspelare och en WIFI-uppkoppling. Detta finns i de flesta fastigheter och boenden.

Slutligen behöver man ett abonnemang hos Thulin Digital så att skärmarna kan strömma den information som ska visas.

Johan Mårtensson
2021-04-21
Verifierad
Lösningsorienterad och snabb kommunikation. Härlig samarbetspartner. Rekommenderas
Lotta E
2021-04-21
Verifierad
Var säker på att alla inom företaget har koll på nyckeltal och annan viktig information med enkelt digitalt verkytg i världsklass.
Carl Conradsson
2021-03-25
Verifierad
Supernöjd med resultatet! Anlitade Thulin Digital för att via API:er visualisera försäljningen hos våra samtliga e-handelskunder. På så sätt kan vi följa hur det går för våra kunders kampanjer. Systemet som byggdes har även en del automationer som varnar oss om olika avvikande beteenden i realtid. Kan starkt rekommendera Thulin Digital!
Martin
2021-03-25
Verifierad
Snyggt, fräscht och motiverande! Framåtandan är viktig i vårt företag och alla är på tå hela tiden. Med nyckeltal på skärmarna omkring kontoret får vi därför hela tiden en kick om vart vi befinner oss just nu och framför allt när vi måste gasa. Gör absolut ingenting att gränssnittet är fräscht och stilrent och gör att man verkligen vill kolla läget på siffrorna.
Pär S
2021-03-24
Verifierad
Snabbt, effektivt och professionellt!
anders bergkvist
2021-03-23
Verifierad
En mycket lyhörd och flexibel leverantör. Här erbjuds kreativa lösningar som styr kunden i rätt riktning med ett gott affärssinne som grundpelare -mycket nöjd. Rekommenderas starkt!
Dan Svanfelt
2020-08-12
Verifierad
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
Verifierad
Kan allt om digitalisering En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Verifierad
Kunnig och professionell Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.