fbpx

Digital automation

Sedan en tid tillbaka pågår en fundamental förändring i vårt samhälle. Det som i folkmun kallas för digitalisering drabbar oss alla och vi kan inte värja oss – och varför skulle vi?  Som företagare så gäller det alltid att hänga med i utvecklingen, men också att dra nytta av de fantastiska möjligheter som ny teknik innebär.

Vi på Thulin Digital är proffs på digital automation och hjälper er hela vägen i er förändringsprocess. Digitalisering är ett brett begrepp som rymmer väldigt mycket, men scrolla ned på den här sidan så kommer du se hur mycket vi faktiskt kan och hur vi kan hjälpa just dig.

Med över 10 års erfarenhet från digital automation i länder som Chile, Sydafrika, Ungern, Turkiet, Kina och Thailand – för att nämna några – kan vi erbjuda konsultativ expertis inom digitalisering på bred front. Vi har alltid ert företags behov i centrum och tillsammans sitter vi ned och ser över er verksamhet för att se hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Vad är digital automation?

Vad är Digital automation?

Vi ser digitalisering som något oslagbart och något som kan kan göra det roligare att arbeta och enklare att kommunicera med kunder. Vi jobbar projektbaserat och börjar alltid med att grundligt se över er verksamhet. Kanske har ni specifika önskemål? Någonting ni funderat ett tag på men aldrig tagit steget och implementerat? Vi hjälper er med tankeverksamheten och tillsammans tar vi fram ett förslag på förändringar. Förändringen blir digital, digital automation!

Efter en gedigen behovsanalys där vi tillsammans konkretiserar exakt vad som ska göras så presenterar vi på Thulin Digital en lösning för er. Det kan handla om skärmar ute i produktionsmiljön som visar nyckeltal eller en portabel lösning med läsplatta.

Vi erbjuder skräddarsydda motivationsgeneratorer som mäter ert företags nyckeltal. Det kan vara handla om försäljning, logistik, produktionsflöden eller varför inte informationsskärmar för de anställda? Vi gör er delaktiga i projektet och tillsammans digitaliserar vi ert företag. Vi moderniserar er organisation och gör att ni blir mer effektiva, detta är digital automation.

Varmt välkomna till oss på Thulin Digital!