fbpx

Motivationsgeneratorn

Så här skapar vi motivation och engagemang!

Genom att koppla samman data från ert affärssystem skapar vi visuella rapporter som uppdateras i realtid. Detta skapar motivation och engagemang på er arbetsplats. Skärmarna är alltid igång och det behövs ingen handpåläggning.

Vi bygger kundanpassade rapporter som passar er grafiska profil

CRM och ERP

Visa nyckeltal från ditt CRM-system i realtid på skärmar. Detta skapar både motivation och engagemang men ger även arbetsplatsen en översyn på servicestatus just nu!Thulin Digital integrerar med de flesta CRM-system på marknaden.
I kombination med koppling till ERP (t.ex. Visma eller Fortnox) så kan vi skapa helt kundanpassade rapporter som visar exakt var företaget står i realtid.

Gamification

Kanske har du hört talas om gamification? Det är ett brett begrepp men för innebär det att vi skapar tävlingar digitalt. Som visas på bilden bredvid så kan man skapa tävlingar på individ, team, avdelning eller varför inte företagsnivå? Vi hjälper att sätta era mål och skapar en snygg layout på er skärm. Oftast så använder vi oss av dealtidsdata genom ert CRM-system. Detta innebär att ni som företag inte behöver göra något mer än att följa utvecklingen på skärmen som står på lämplig plats i era lokaler.

Visa era nyckeltal

Försäljning och leads

Vilka är era nyckeltal? All forskning pekar på att ett företag blir framgångsrikt om man har tydliga mål. Vi bygger helt kundanpassade rapporter som fokuserar på just detta, nyckeltal och KPI:er. Genom att koppla en datakälla så visar vi era nyckeltal och mål i realtid på en skärm på ert företag. Detta skapar framgång genom engagemang och motivation!

Koppla ihop nyckeltalsrapporter med informationsskärmar, ett smart sätt att sprida interninformation!

För varje avdelning

Ett större företag består ofta av olika avdelningar. Detta innebär att det finns nyckeltal och KPI:er som är intressanta för olika avdelningar.

Omsättning, order, offert kanske är mest intressant att visa på försäljnings eller marknadsavdelningen medans leveransprecision och beläggning är mest intressant för produktionen. Lägg där till ett utleveransflöde i realtid på logistikavdelningen!

Vi skapar rapporter som visar era nyckeltal i realtid på skärmar runt om på er arbetsplats.

KPI och nyckeltal på företaget