fbpx

Digital skyltning

Digital skyltning gör att du inte behöver byta skyltmaterial manuellt

Hela samhället står inför en enorm digitalisering och gamla arbetssätt är på väg ut. Med digital skyltning behöver man aldrig mer byta vepor. Skärmarna är alltid uppdaterade med aktuella kampanjer och information.

Thulin Digital har över 10 års erfarenhet om retail och detaljhandeln. Vår lösningar klarar utmaningarna och skärmar är alltid igång.

Digital skyltning kan användas i många miljöer som t.ex: retail, kontor, receptioner, väntrum, butiker osv.

digital skyltning skapar engagemang

Hur använder man en digital skylt?

Thulin Digital har mängder av integrationer till olika system men det absolut enklaste är att använda vårt Google slides gränssnitt. Man editerar enkelt presentationen som i power point och färdiga mallar kan användas. 

Allt man behöver är en skärm som klarar full-hd upplösning, vår mediaspelare, ett abonnemang och en Wifi-uppkoppling, det kan inte bli enklare! Ingen kabeldragning av nätverk behövs.

Våra informationsskärmar är driftsäkra och startar om helt automatiskt vid eventuellt strömavbrott.

Att skylta digitalt har aldrig varit enklare

Boka demo om digital skyltning

Thulin digital erbjuder gratis demo av våra lösningar. Där visar vi hur enkelt det är att använda våra lösningar för att skylta digitalt. Man behöver endast grundläggande datorvana. Det räcker i princip att man någon gång använt Google slides eller Microsoft Powerpoint för att kunna hantera våra skyltlösningar.

Dan Svanfelt
2020-08-12
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.
Kid Hammarstrand
2020-08-05
Thulin Digital skapar snygga och effektiva dashboard för att öka engagemanget på arbetsplatserna. otoligt effektivt. Magnus är också väldigt kunnig i ämnet.
Eva i Skåne
2020-08-05
Effektiv och snygg visualisering av nyckeltal!
Per S
2020-08-05
Alldeles utmärkt! Thulin digital erbjuder och levererar en hög servicenivå, man visar stor förståelse för våra behov och uppfyller dem - vilket gör att vi gärna vänder oss till Thulin Digital så snart behov uppstår igen. Rekommenderas!