fbpx

Digital skyltning

Digital skyltning gör att du inte behöver byta skyltmaterial manuellt

Hela samhället står inför en enorm digitalisering och gamla arbetssätt är på väg ut. Med digital skyltning behöver man aldrig mer byta vepor. Skärmarna är alltid uppdaterade med aktuella kampanjer och information.

Thulin Digital har över 10 års erfarenhet om retail och detaljhandeln. Vår lösningar klarar utmaningarna och skärmar är alltid igång.

Digital skyltning kan användas i många miljöer som t.ex: retail, kontor, receptioner, väntrum, butiker osv.

digital skyltning skapar engagemang

Hur använder man en digital skylt?

Thulin Digital har mängder av integrationer till olika system men det absolut enklaste är att använda vårt Google slides gränssnitt. Man editerar enkelt presentationen som i power point och färdiga mallar kan användas. 

Allt man behöver är en skärm som klarar full-hd upplösning, vår mediaspelare, ett abonnemang och en Wifi-uppkoppling, det kan inte bli enklare! Ingen kabeldragning av nätverk behövs.

Våra informationsskärmar är driftsäkra och startar om helt automatiskt vid eventuellt strömavbrott.

Att skylta digitalt har aldrig varit enklare

Boka demo om digital skyltning

Thulin digital erbjuder gratis demo av våra lösningar. Där visar vi hur enkelt det är att använda våra lösningar för att skylta digitalt. Man behöver endast grundläggande datorvana. Det räcker i princip att man någon gång använt Google slides eller Microsoft Powerpoint för att kunna hantera våra skyltlösningar.

Johan Mårtensson
2021-04-21
Verifierad
Lösningsorienterad och snabb kommunikation. Härlig samarbetspartner. Rekommenderas
Lotta E
2021-04-21
Verifierad
Var säker på att alla inom företaget har koll på nyckeltal och annan viktig information med enkelt digitalt verkytg i världsklass.
Carl Conradsson
2021-03-25
Verifierad
Supernöjd med resultatet! Anlitade Thulin Digital för att via API:er visualisera försäljningen hos våra samtliga e-handelskunder. På så sätt kan vi följa hur det går för våra kunders kampanjer. Systemet som byggdes har även en del automationer som varnar oss om olika avvikande beteenden i realtid. Kan starkt rekommendera Thulin Digital!
Martin
2021-03-25
Verifierad
Snyggt, fräscht och motiverande! Framåtandan är viktig i vårt företag och alla är på tå hela tiden. Med nyckeltal på skärmarna omkring kontoret får vi därför hela tiden en kick om vart vi befinner oss just nu och framför allt när vi måste gasa. Gör absolut ingenting att gränssnittet är fräscht och stilrent och gör att man verkligen vill kolla läget på siffrorna.
Pär S
2021-03-24
Verifierad
Snabbt, effektivt och professionellt!
anders bergkvist
2021-03-23
Verifierad
En mycket lyhörd och flexibel leverantör. Här erbjuds kreativa lösningar som styr kunden i rätt riktning med ett gott affärssinne som grundpelare -mycket nöjd. Rekommenderas starkt!
Dan Svanfelt
2020-08-12
Verifierad
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
Verifierad
Kan allt om digitalisering En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Verifierad
Kunnig och professionell Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.