fbpx

Informationstavla

Digital Informationstavla för internkommunikation

En digital informationstavla används för att sprida budskap i publika miljöer, butiker,  fastigheter eller på arbetsplatser.

Idag hanteras mycket information i organisationer och det kan vara svårt att få ut viktiga och aktuella budskap på ett smidigt och enkelt sätt.

Med Thulin Digitals informationstavlor får man ut rätt information med endast några knapptryck.

Hur fungerar informationstavlor?

När man har satt upp skärmen på väggen så skriver man enkelt in Wifi-lösenordet, sedan sköter sig allt automatiskt. Vill man ändra information loggar man enkelt in i vår portal som vi har integrerat med Google slides.

Google slides är ett verktyg som påminner mycket som PowerPoint och fungerar ungefär likadant. Man behöver endast grundläggande datorvana för att hantera tjänsten.

Digitala informationstavlor fungerar som anslagstavlor

Användningsområden för digitala informationstavlor

Det finns många användningsområden där en digital informationstavla kan vara av stor nytta.

Thulin Digital levererar idag skärmar till företag, offentliga miljöer och andra aktörer som på ett enkelt sätt behöver sprida internkommunikation.

Med våra informationsskärmar kan man dels visa statistiskt innehåll så som bilder eller text men det går också bra att koppla våra skärmar till någon av våra integrationer. En del av våra kunder vill t.ex. visa upp olika typer av nyckeltal.

Exempel på innehåll

 • Försäljningssiffror
 • Väderleksrapport
 • Aktiekurser
 • Statistik
 • Matsedlar
 • Företagsinformation
 • Bilder
 • Illustrationer

Branscher och företag

 • Tillverkningsindustrin
 • Äldreboenden och hemtjänsten
 • Offentliga miljöer
 • Butiker
 • Kontorsföretag
 • Fastigheter
 • Gallerior

Hur mycket kostar en informationstavla?

Detta beror på hur många skärmar man vill ha och om man vill köpa skärmar själv eller av Thulin Digital. Vi använder oss mestadels av Samsung-skärmar men det går även bra med andra skärmar. Allt som krävs är att skärmen/TVn har en HDMI ingång och klara full-HD upplösning. Om du vill ha en offert så är du välkommen att kontakta oss. 

Digitala informationstavlor brukar betala igen sig snabbt då det spara mycket administrativ tid och fysiska papper som man sätter på anslagstavlor är ett minne blott.

Johan Mårtensson
2021-04-21
Verifierad
Lösningsorienterad och snabb kommunikation. Härlig samarbetspartner. Rekommenderas
Lotta E
2021-04-21
Verifierad
Var säker på att alla inom företaget har koll på nyckeltal och annan viktig information med enkelt digitalt verkytg i världsklass.
Carl Conradsson
2021-03-25
Verifierad
Supernöjd med resultatet! Anlitade Thulin Digital för att via API:er visualisera försäljningen hos våra samtliga e-handelskunder. På så sätt kan vi följa hur det går för våra kunders kampanjer. Systemet som byggdes har även en del automationer som varnar oss om olika avvikande beteenden i realtid. Kan starkt rekommendera Thulin Digital!
Martin
2021-03-25
Verifierad
Snyggt, fräscht och motiverande! Framåtandan är viktig i vårt företag och alla är på tå hela tiden. Med nyckeltal på skärmarna omkring kontoret får vi därför hela tiden en kick om vart vi befinner oss just nu och framför allt när vi måste gasa. Gör absolut ingenting att gränssnittet är fräscht och stilrent och gör att man verkligen vill kolla läget på siffrorna.
Pär S
2021-03-24
Verifierad
Snabbt, effektivt och professionellt!
anders bergkvist
2021-03-23
Verifierad
En mycket lyhörd och flexibel leverantör. Här erbjuds kreativa lösningar som styr kunden i rätt riktning med ett gott affärssinne som grundpelare -mycket nöjd. Rekommenderas starkt!
Dan Svanfelt
2020-08-12
Verifierad
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
Verifierad
Kan allt om digitalisering En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Verifierad
Kunnig och professionell Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.