fbpx

Integrationer

För att visualisera data, content, nyckeltal och KPI:er så behöver vi en datakälla. Detta gör vi genom olika integrationer med affärssystem (ERP), CRM och andra datakällor. I menyn under integrationer kan du se en del av de integrationer som vi har färdiga och startklara.

I övrigt utvecklar vi hela tiden nya integrationer till olika typer av system och IoT-lösningar (Internet of things). Thulin Digital är ett SaaS-bolag och arbetar därmed endast i molnet, för våran och våra kunders säkerhet och driftsäkerhet. Läs mer om vår datalagring under datasäkerhet.

Nedan kan du se några av våra integrationer:

Hittar du inte det du söker? Ta det lugnt, vi har fler integrationer än de som finns i listan. Vi vill bara inte att du ska behöva scrolla i evigheter!

Dan Svanfelt
2020-08-12
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.
Kid Hammarstrand
2020-08-05
Thulin Digital skapar snygga och effektiva dashboard för att öka engagemanget på arbetsplatserna. otoligt effektivt. Magnus är också väldigt kunnig i ämnet.
Eva i Skåne
2020-08-05
Effektiv och snygg visualisering av nyckeltal!
Per S
2020-08-05
Alldeles utmärkt! Thulin digital erbjuder och levererar en hög servicenivå, man visar stor förståelse för våra behov och uppfyller dem - vilket gör att vi gärna vänder oss till Thulin Digital så snart behov uppstår igen. Rekommenderas!