Vi digitaliserar Sverige
Annonser på Facebook för ditt företag

Nå ut till rätt målgrupp med facebook-annonser

Har ni lagt mycket pengar på annonser i tidningar och känner att ni inte kan mäta resultat? Facebook-annonser ger en otrolig möjlighet att annonsera till rimliga priser. Man betalar endast för hur många människor man nått ut till och hur många klick annonsen har genererat.

Man kan styra annonserna på Facebook efter kön. Ibland kanske man endast vill nå ut till kvinnor och i andra fall män. Ålder är en annan sak man kan reglera i Facebook-annonser. Man vill inte sälja barnmat till pensionärer!

Det mest intressanta med denna typ av annonsering är ändå att man kan ställa in intressen för annonsen. Det innebär konkret att man kan rikta annonsen för barnmat mot barnföräldrar. Om barnmaten är ekologiskt så riktar vi den såklart mot en målgrupp som gillar ekologiskt mat!

Slutligen ställa in geografin för annonsen. Om företaget vill ha svenska kunder så ska man så klart inte rikta sig mot människor i USA.

Thulin Digital har lång erfarenhet av Facebook-annonser och vi vill gärna förtjäna att vara ert företags partner när det kommer till digital marknadsföring och våra tjänster!

Därför ska du använda annonser på facebook

  • Ställ in rätt ålder
  • Välj rätt vilket kön dina annonser ska rikta sig mot
  • Ställ in intressen så att målgruppen blir exakt
  • Annonsera endast i länder och städer som du vill
  • Mycket bra statistik om annonsens resultat och prestation

Detta kanske också intresserar dig

Bli bäst på sociala medier!
företag på sociala medier
Hur man bygger en hemsida som är googleoptimerad
Bra tips för er hemsida