Vi digitaliserar Sverige

våra tjänster

vi hjälper ditt företag att bli mer digitalt

Här nedan hittar du de tjänster som vi erbjuder våra kunder. Genom att klicka på tjänst så kan du läsa mer om vad vi som IT-företag erbjuder. Det bästa är alltid om du kontaktar oss och kort beskriver företagets behov så tar vi möte och diskuterar saken. Vi på Thulin Digital kommer gärna med våra idéer för att ta ert företag in i framtiden.

Datorer och kringutrustning

Få professionell hjälp med allt från planering till till installation och utbildning av datorer och kringutrustning. Genom att utgå från era behov så hittar vi en skräddarsydd lösning just för er.

hemsidor och e-handel

Vi sätter upp hemsidor, specialanpassade efter era önskemål och behov. Behövs det en webbshop så ordnar vi även med det, samt integrationer till affärssystem. Självklart bygger vi sökordsoptimerade sidor som rankas optimalt på Google.

molnlösningar OCH Backup

Se till att spara era filer på ett tryggt ställe. Vi hjälper med att placera era filer i molnet. På så sätt blir filerna lättare tillgängliga för all personal. Vi kan även hjälpa er med att komma igång med andra molnlösningar.

sociala medier och annonsering

Se till att synas på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Vi hjälper er att välja rätt strategi och rätt plattform för just er bransch. Tillsammans sätter vi upp annonskampanjer för att driva mer trafik till er hemsida.

Googleoptimering och SEO

Se till att synas när era kunder googlar på sådant som är relevant för er verksamhet. Vi är experter på att sökordsoptimera er hemsida samt sätta upp olika kampanjer för att driva mer trafik och fler kunder till ert företag.

telekom

Skrota den föråldrade telefonväxeln med kopparledningar och skaffa en mobil telefonväxel. Vi hjälper er med allt från behovsanalys till implementering och utbildning. En väl fungerande telefonväxel ger ett proffsigt intryck gentemot era kunder.

IT-Support

Lägger ni mycket tid på att installera programvara och ta hand om den dagliga driften av era IT-system? Låt oss sköta supporten åt er. Ni frigör resurser som kan användas för mer värdeskapande sysslor.

marknadskonsult

Letar ni efter sätt att nå ut med en ny produkt eller tjänst? Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att utforma en strategi för er. Vi har mångårig erfarenhet av marknadsföring och kan göra allt från annonsering till representation.

Drönare

Användningsområdena för drönare blir bara fler och fler. Använd tekniken för att övervaka stora områden, till exempel inom jordbruk. Eller varför inte skapa en storslagen film med vyer över ert företags lokaler?