Vi digitaliserar Sverige

DRÖNARE

Flygfoton

Professionella drönare har många användningsområden: Vi på Thulin Digital tillhandahåller många olika drönar-relaterade tjänster. Filmer med drönare kan med fördel användas i marknadsföringssyfte för att visa flygfoton på fabriker och anläggningar. Det skapar en storslagen överblick över en verksamhets lokaler och storlek.

Inspektioner

Användningen av drönare har ökat explosionsartat då tekniken möjliggör övervakning och överblick över jordbruk, inspektion av fastigheter, inspektion av skog, 3D-modulering av fastigheter och mycket mer. Thulin Digital förfogar över avancerad drönarutrustning och kan hjälpa er med många olika uppdrag. Vi börjar alltid med att se över era specifika behov och diskuterar tillsammans vad vi kan göra.

Jordbruket

Drönare håller på att revolutionera jordbruket. Se till att hänga på trenden! Genom att övervaka fält och ägor med drönare, kan jordbrukare enklare få en överblick över grödorna och sätta in åtgärder så som gödsling eller anpassning av kvävemängd. Genom att mata in bilderna i styrsystem och bygga en automatiserad lösning kan man effektivisera sin verksamhet rejält. Låt oss sätta oss ned tillsammans och se vad vi kan göra just för er. Möjligheterna med drönare är stora och många gånger är användningsområdena fler än vad man först tror. Tillsammans kan vi effektivisera er verksamhet eller marknadsföra ert företag.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Artiklar

Gå tillbaka till våra tjänster