Vi digitaliserar Sverige

IT-SUPPORT

Vi hjälper er

För mindre företag så kan tiden man spenderar på att lösa enklare IT-relaterade problem vara kostsam. Det är ofta tid som skulle kunna läggas på mer värdeskapande sysslor. Låt oss på Thulin Digital ta hand om all er IT-support. Vi hjälper er med allt från att installera och uppdatera programvara, till installation av skrivare med mera.

Se över er verksamhet

Vi börjar alltid med att tillsammans se över er verksamhet. Vad är det för utmaningar ni möte idag när det gäller IT-relaterade frågor? Finns det kanske rent ut sagt utrymme för förbättringar bara genom att byta ut vissa äldre system? Tillsammans diskuterar vi oss fram till en lösning som är optimal just för er och som passar er budget. Kanske vill man vänta lite med att uppdatera sina system och istället börja med att avlasta personalen när det gäller problemlösning och underhåll av det befintliga systemet? Oavsett vad så kommer vi på Thulin Digital att kunna avlasta er och hjälpa er.

Rätt verktyg

Vi arbetar långsiktigt med alla våra kunder och gör återkommande avstämningar för att se att allt går som förväntat. Med oss kan ni fokusera på det ni är experter på och sådant som skapar ett mervärde för er, medan vi håller koll på era IT-system och ser till att ni har rätt verktyg för att kunna jobba effektivt.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Gå tillbaka till våra tjänster