Vi digitaliserar Sverige

MOLNLÖSNINGAR OCH BACKUP

Molnet

Det numera berömda och omtalade molnet har revolutionerat världens digitala infrastruktur. Vi på Thulin Digital ser stora möjligheter för svenska företag att nyttja dessa tjänster. Genom att ha programvara i molnet så skapar man en enklare tillgång för sina medarbetare till företagets filer och system. Detta är ofta positivt då vi blir allt mer flexibla i våra arbeten och behöver kunna få tillgång till våra system vart vi än befinner oss. Med en molntjänst behöver vi enbart en dator med internetuppkoppling.

Skippa USB-stickor

Kanske finns det molntjänster som är som klippta och skurna för just er verksamhet, bara det att ni inte vet om det än? Låt oss sätta oss ned tillsammans med er, se över era behov och komma med förslag. Att spara sina filer i molnet är ofta ett första steg att ta mot den nya tekniken. Det medför inte bara en enklare åtkomst till viktiga filer – det är också betydligt säkrare än att  använda USB-stickor och annan media som riskerar att gå sönder.

Säkerhet

Vi kan hjälpa er med en automatiserad backup av era filer direkt i molnet. Då behöver ni inte oroa er för serverkraschar, etc. När man lagrar sina filer i molnet så kan man vara 100 procentigt säker på att filerna är i tryggt förvar och utan åtkomst för obehöriga.

Vi använder oss av tjänster från Google, Microsoft, Office 365, Onedrive och Sharepoint och svenska servrar för er säkerhet.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Gå tillbaka till våra tjänster