Vi digitaliserar Sverige

TELEKOM och mobil växel

Mobil växel

IT-system i all ära, men när man arbetar med kunder så behöver man en väl fungerande telefonväxel. Vi hjälper er att sätta upp en modern telefonväxel med hjälp av det mobila nätet. Växeln ska vara enkel att använda, tydlig för de som ringer in och användarvänlig när man vill göra förändringar. Många gånger är kontakten med ett företags telefonväxel en av de första kontakterna som nya kunder gör med ett företag. Se till att det första intrycket blir bra och gör det fortsatta samarbetet positivt.

Modern lösning

Vi börjar alltid med att besöka er, se på era behov och hur er situation ser ut idag. Kanske har ni en förlegad växel idag som behöver bytas ut och moderniseras? Tillsammans går vi igenom förutsättningarna. Om ni sedan tycker att den lösning vi presenterar är bra så genomför vi implementeringen tillsammans med er.

Support

Vår strävan är att involvera er i så hög grad som möjligt när vi sätter upp ett nytt system, så att ni lär er hur det fungerar och på så sätt kan göra enklare ändringar själva, osv. Vi är självklart med er framöver och erbjuder support och ytterligare hjälp även efter att implementationsfasen är över. Det är så vi jobbar med våra kunder för långsiktigt nöjda kunder.

Vi arbetar med olika mobiloperatörer, så som 3, Telia, Telenor och Tele2, för att göra det flexibelt för ert företag.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!

Gå tillbaka till våra tjänster