Erbjudande

Thulin Digital är ett innovativt företag som specialiserar sig på digital affärsutveckling och hjälper företag att växa i den digitala eran. Med en stark passion för teknik och affärsmöjligheter arbetar Thulin Digital för att förändra och förbättra företags digitala närvaro och prestationer.

Genom att kombinera tekniska lösningar och AI med kreativitet och strategiskt tänkande stöttar Thulin Digital företag i deras digitala transformation. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov och förutsättningar, så att man kan nå sina mål och förbli konkurrenskraftiga på marknaden.

Thulin Digitals tjänster omfattar:

Affärsutveckling & E-business

Lång erfarenhet av affärsutveckling och e-business.

AI tjänster

Vi kan utveckla ert arbete med AI-tjänster och utbilda era medarbetare i hur man kan använda verktygen på ett sätt som skapar affärsnytta.

HubSpot

HubSpot är ett av världens största CRM-system och är jättebra för att hantera kontakter, företag, leads, prospekt och kundresan.

Digital strategi

Genom att analysera företagets nuvarande situation och identifiera möjligheter och utmaningar, skapar Thulin Digital en skräddarsydd digital strategi som hjälper företaget att nå sina affärsmål.

Sociala medier och marknadsföring

Thulin Digital skapar engagerande och effektiva kampanjer som stärker företagets varumärke och ökar interaktionen med kunderna.

Webbutveckling

Thulin Digital designar och utvecklar moderna och användarvänliga webbplatser som optimerar företagets digitala närvaro och konvertering.

Sökmotoroptimering (SEO)

Thulin Digital förbättrar kunders synlighet på sökmotorer, vilket leder till ökad webbplatsbesök och potentiella kunder.

Styrelsearbete

Med många års erfarenhet av styrelsearbete, både som ordförande, vice ordförande och ledamot kan jag erbjuda min kompetens i er styrelse eller advisory board.