Kontakta gärna mig!

Välkommen till Thulin Digital! Mitt namn är Magnus Thulin och jag är stolt över att kunna presentera mitt företag för dig. Sedan jag påbörjade min resa inom digital affärsutveckling för 15 år sedan, har jag haft förmånen att hjälpa organisationer av olika storlekar att navigera den snabbt föränderliga digitala världen.

Jag har lång erfarenhet av styrelsearbete och sitter för närvarande i styrelsen för Skånes universitetssjukhus (SUS) och är styrelseordförande för Brf Päronlunden, Industrinätverket Sverige och Notiz Informationsskärmar.

Här på Thulin Digital strävar vi efter att erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för att optimera deras digitala närvaro och affärsverksamhet. Vi förstår att varje företag är unikt, och därför anpassar vi alltid våra strategier och lösningar för att passa just dina specifika behov.

Jag finns i Malmö och hjälper organisationer på plats i södra Sverige och digitalt i övriga delar av landet. Ring mig gärna på 0701-40 92 00 och boka ett första orienteringsmöte.

Kontakt

Kontakt

Namn(Obligatoriskt)