fbpx
Kom högre på google med googleoptimering och SEO

Googleoptimering och SEO

Få fler besökare på hemsidan genom Googleoptimering

Se till att synas när era kunder googlar på sådant som är relevant för er verksamhet. Vi är experter på att sökordsoptimera er hemsida samt sätta upp olika kampanjer för att driva mer trafik och fler kunder till ert företag.

Man kan välja att antingen se Googleoptimering som ett nödvändigt ont eller som ett verktyg med potential att öka sin omsättning och attrahera nya kunder.

Vi på Thulin Digital väljer självklart det sistnämnda. Köpbeteendet hos alla konsumenter – både privat och inom business to business – har kraftigt förändrats på senare år.

SEO och sökoptimering

Vi ser nu tydligt hur konsumenter på egen hand söker relevant information i mycket större utsträckning innan man kontaktar en eventuell leverantör.

Denna insikt gör det oerhört viktigt att synas där kunden söker information. Annars finns risken att man att missar tåget helt och hållet och inte ens övervägs som ett alternativ för kunden.

Vi på Thulin Digital är experter på Googleoptimering – det vill säga arbetet med att göra en hemsida sökbar på Google. Vi ser till att er sajt hamnar så högt upp som möjligt i sökresultaten när era potentiella kunder gör en sökning på Google.

Analys

Genom att tillsammans sätta oss ned och analysera vad era kunder kan tänkas söka efter på Google så kan vi rikta annonsering och även se till att relevanta sökord betonas på hemsidan.

Här arbetar vi alltså tillsammans, där er erfarenhet av er bransch och marknad sätt samman med vår erfarenhet av Googleoptimering. Tillsammans kan vi skapa fantastiska resultat!

Johan Mårtensson
2021-04-21
Verifierad
Lösningsorienterad och snabb kommunikation. Härlig samarbetspartner. Rekommenderas
Lotta E
2021-04-21
Verifierad
Var säker på att alla inom företaget har koll på nyckeltal och annan viktig information med enkelt digitalt verkytg i världsklass.
Carl Conradsson
2021-03-25
Verifierad
Supernöjd med resultatet! Anlitade Thulin Digital för att via API:er visualisera försäljningen hos våra samtliga e-handelskunder. På så sätt kan vi följa hur det går för våra kunders kampanjer. Systemet som byggdes har även en del automationer som varnar oss om olika avvikande beteenden i realtid. Kan starkt rekommendera Thulin Digital!
Martin
2021-03-25
Verifierad
Snyggt, fräscht och motiverande! Framåtandan är viktig i vårt företag och alla är på tå hela tiden. Med nyckeltal på skärmarna omkring kontoret får vi därför hela tiden en kick om vart vi befinner oss just nu och framför allt när vi måste gasa. Gör absolut ingenting att gränssnittet är fräscht och stilrent och gör att man verkligen vill kolla läget på siffrorna.
Pär S
2021-03-24
Verifierad
Snabbt, effektivt och professionellt!
anders bergkvist
2021-03-23
Verifierad
En mycket lyhörd och flexibel leverantör. Här erbjuds kreativa lösningar som styr kunden i rätt riktning med ett gott affärssinne som grundpelare -mycket nöjd. Rekommenderas starkt!
Dan Svanfelt
2020-08-12
Verifierad
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
Verifierad
Kan allt om digitalisering En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Verifierad
Kunnig och professionell Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.