fbpx

Hemsidor och e-handel

En hemsida ska skapa leads och driva in besökare

Idag kan i princip vem som helst sätta upp en enkel hemsida på några få minuter och detta till en ganska liten kostnad. Men vad tjänar det till att ha en hemsida om inte rätt trafik hittar till sajten?

Låt oss sätta oss ned tillsammans med er och se över er befintliga lösning – eller om ni inte har någon idag – visa er vilka möjligheter det finns med att ha en riktigt bra hemsida eller webbshop.

Oavsett om ni bedriver e-handel eller vill ha en hemsida för att skapa kontakt med nya kunder så har vi lösningar för er. Alla sajter vi bygger är sökordsoptimerade för att driva så relevant trafik som möjligt från de sökningar som görs på Google.

Vi på Thulin Digital har lång erfarenhet av att bygga integrationer, vilket kan effektivisera många verksamheter och spara tid och pengar.

Bedriver ni e-handel så kan en integration mellan webbshoppen och ert affärssystem göra stor skillnad. Det är sådana här exempel och mycket mer som vi går igenom när vi sätter oss ned från början.

Vi finns sedan med er hela vägen och ser till att era lösningar är uppdaterade och fungerar som de ska.

Dan Svanfelt
2020-08-12
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.
Kid Hammarstrand
2020-08-05
Thulin Digital skapar snygga och effektiva dashboard för att öka engagemanget på arbetsplatserna. otoligt effektivt. Magnus är också väldigt kunnig i ämnet.
Eva i Skåne
2020-08-05
Effektiv och snygg visualisering av nyckeltal!
Per S
2020-08-05
Alldeles utmärkt! Thulin digital erbjuder och levererar en hög servicenivå, man visar stor förståelse för våra behov och uppfyller dem - vilket gör att vi gärna vänder oss till Thulin Digital så snart behov uppstår igen. Rekommenderas!