Spara data säker i Molnlösningar och backup

Molnlösningar och backup

Att spara data säkert i molnet är viktigt

Det numera berömda och omtalade molnet har revolutionerat världens digitala infrastruktur. Vi på Thulin Digital ser stora möjligheter för svenska företag att nyttja dessa tjänster.

Genom att ha programvara i molnet så skapar man en enklare tillgång för sina medarbetare till företagets filer och system. Detta är ofta positivt då vi blir allt mer flexibla i våra arbeten och behöver kunna få tillgång till våra system vart vi än befinner oss. Med en molntjänst behöver vi enbart en dator med internetuppkoppling.

Kanske finns det molntjänster som är som klippta och skurna för just er verksamhet, bara det att ni inte vet om det än? Låt oss sätta oss ned tillsammans med er, se över era behov och komma med förslag.

Att spara sina filer i molnet är ofta ett första steg att ta mot den nya tekniken. Det medför inte bara en enklare åtkomst till viktiga filer – det är också betydligt säkrare än att  använda USB-stickor och annan media som riskerar att gå sönder.