fbpx
Spara data säker i Molnlösningar och backup

Molnlösningar och backup

Att spara data säkert i molnet är viktigt

Det numera berömda och omtalade molnet har revolutionerat världens digitala infrastruktur. Vi på Thulin Digital ser stora möjligheter för svenska företag att nyttja dessa tjänster.

Genom att ha programvara i molnet så skapar man en enklare tillgång för sina medarbetare till företagets filer och system. Detta är ofta positivt då vi blir allt mer flexibla i våra arbeten och behöver kunna få tillgång till våra system vart vi än befinner oss. Med en molntjänst behöver vi enbart en dator med internetuppkoppling.

Kanske finns det molntjänster som är som klippta och skurna för just er verksamhet, bara det att ni inte vet om det än? Låt oss sätta oss ned tillsammans med er, se över era behov och komma med förslag.

Att spara sina filer i molnet är ofta ett första steg att ta mot den nya tekniken. Det medför inte bara en enklare åtkomst till viktiga filer – det är också betydligt säkrare än att  använda USB-stickor och annan media som riskerar att gå sönder.

Dan Svanfelt
2020-08-12
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.
Kid Hammarstrand
2020-08-05
Thulin Digital skapar snygga och effektiva dashboard för att öka engagemanget på arbetsplatserna. otoligt effektivt. Magnus är också väldigt kunnig i ämnet.
Eva i Skåne
2020-08-05
Effektiv och snygg visualisering av nyckeltal!
Per S
2020-08-05
Alldeles utmärkt! Thulin digital erbjuder och levererar en hög servicenivå, man visar stor förståelse för våra behov och uppfyller dem - vilket gör att vi gärna vänder oss till Thulin Digital så snart behov uppstår igen. Rekommenderas!