Att annonsera på Facebook, Linkedin och Instagram

Sociala medier och annonsering

Annonser på facebook, linkedin och Instagram

Se till att synas på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Vi hjälper er att välja rätt strategi och rätt plattform för just er bransch. Tillsammans sätter vi upp annonskampanjer för att driva mer trafik till er hemsida.

Sociala medier har blivit ett viktigt verktyg för företag att nå ut till sina potentiella och befintliga kunder. Oavsett vilken bransch ni verkar i så kan vi garantera att det finns möjligheter även för er.

Vi sätter gärna ihop en helhetslösning för er där vi etablerar er på någon eller några av de plattformar som är relevanta för er. Genom att arbeta med annonsering kan vi nå ut till rätt personer med ett kort och slagkraftigt budskap.

Vi på Thulin Digital lägger stor vikt vid de individuella behoven, varför vi alltid börjar med att sätta oss ned tillsammans och se över er verksamhet, era mål och visioner, hur ni arbetar idag, osv.

Genom vår långa erfarenhet av IT och sociala medier, inom många olika verksamheter och branscher, kan vi se vart och hur en satsning på sociala medier kan vara lönsam.

Vi utvärderar alla resultat löpande och jobbar långsiktigt tillsammans med er. Vi kan hjälpa er med alla tänkbara plattformar, så som Facebook, LinkedIn, Instagram, med mera.

Finns det behov av mer traditionell annonsering för att komplettera en kampanj så löser vi även det. Tillsammans ser vi till att rikta relevanta och attraktiva annonser till era potentiella kunder.