fbpx
Att annonsera på Facebook, Linkedin och Instagram

Sociala medier och annonsering

Annonser på facebook, linkedin och Instagram

Se till att synas på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Vi hjälper er att välja rätt strategi och rätt plattform för just er bransch. Tillsammans sätter vi upp annonskampanjer för att driva mer trafik till er hemsida.

Sociala medier har blivit ett viktigt verktyg för företag att nå ut till sina potentiella och befintliga kunder. Oavsett vilken bransch ni verkar i så kan vi garantera att det finns möjligheter även för er.

Vi sätter gärna ihop en helhetslösning för er där vi etablerar er på någon eller några av de plattformar som är relevanta för er. Genom att arbeta med annonsering kan vi nå ut till rätt personer med ett kort och slagkraftigt budskap.

Vi på Thulin Digital lägger stor vikt vid de individuella behoven, varför vi alltid börjar med att sätta oss ned tillsammans och se över er verksamhet, era mål och visioner, hur ni arbetar idag, osv.

Genom vår långa erfarenhet av IT och sociala medier, inom många olika verksamheter och branscher, kan vi se vart och hur en satsning på sociala medier kan vara lönsam.

Vi utvärderar alla resultat löpande och jobbar långsiktigt tillsammans med er. Vi kan hjälpa er med alla tänkbara plattformar, så som Facebook, LinkedIn, Instagram, med mera.

Finns det behov av mer traditionell annonsering för att komplettera en kampanj så löser vi även det. Tillsammans ser vi till att rikta relevanta och attraktiva annonser till era potentiella kunder.

Dan Svanfelt
2020-08-12
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.
Kid Hammarstrand
2020-08-05
Thulin Digital skapar snygga och effektiva dashboard för att öka engagemanget på arbetsplatserna. otoligt effektivt. Magnus är också väldigt kunnig i ämnet.
Eva i Skåne
2020-08-05
Effektiv och snygg visualisering av nyckeltal!
Per S
2020-08-05
Alldeles utmärkt! Thulin digital erbjuder och levererar en hög servicenivå, man visar stor förståelse för våra behov och uppfyller dem - vilket gör att vi gärna vänder oss till Thulin Digital så snart behov uppstår igen. Rekommenderas!