Digital e-signering med GetAccept

Getaccept

Integration GetAccept

Thulin Digitals tjänst motivationsgeneratorn är nu integrerad med tjänsten GetAccept. Med denna koppling kan man överföra nyckeltal från denna tjänst till motivationsgeneratorn automatiskt.

Varför ska man integrera?

Om man vill visa de olika nyckeltalen (KPI) som finns i GetAccept så är detta en smidiglösning. Med motivationsgeneratorn kan man visa alla nyckeltal i realtid på skärmar på er arbetsplats. Detta skapar engagemang och motivation för medarbetare! Läs mer om hur kopplingen fungerar här.

Vad är GetAccept?

Det är en tjänst som man använder i affärssammanhang för att få dokument signerade digitalt. Med tjänsten behöver du aldrig mer skicka fysiska dokument med post utan de signeras lätt med e-signering. Detta är lika lagligt som en fysisk signatur beroende på ny lagstiftning i EU. Vill du veta mer? Läs mer på deras hemsida.