fbpx
Marknadens enklaste lösning för Informationsskärm i butik

Informationsskärm för butik

Prata med kunder genom informationsskärmar för butiker

Genom att planera och schemalägga kampanjer på digitala skärmar så kan man spara både tid och pengar. Informationsskärmar till butiker gör att tryckta papper är ett minne blott.

Det finns många fördelar med informationstavlor i butik. En av de absolut viktigaste aspekterna är att butiksledning inte behöver oroa sig över skyltmaterial. Skärmar är alltid uppdaterade med rätt kampanjer och distribution av skyltmaterial är inte nödvändigt.

Superenkelt att uppdatera

Med Thulin Digitals integration till Google slides så kan i princip vem som helst byta information på informationsskärmarna. Det krävs endast grundläggande datorlundskap för att kunna hantera Google slides. Har man någon gång använt sig av Powerpoint så kan man vara säker på att man även kan hantera Google slides.

Kunden får ett inlogg presentationsfilen och kan därefter när som helst ändra i sin kampanj, lägga till nya slides.

Vad behöver man för att kunna använda informationsskärmar i butik?

Även här har Thulin Digital gjort det enkelt för kunden. Man kan antingen köpa en skärm själv eller göra det genom oss. 

Därefter behöver man vår mediaspelare som passar i de flesta skärmar eller tv. Man sätter i den enkelt i HDMI-porten. Tryck sedan i ert Wifi-lösenord för att starta.

Slutligen behöver man ett abonnemang hos Thulin Digital för att tjänsten ska fungera. 

Johan Mårtensson
2021-04-21
Verifierad
Lösningsorienterad och snabb kommunikation. Härlig samarbetspartner. Rekommenderas
Lotta E
2021-04-21
Verifierad
Var säker på att alla inom företaget har koll på nyckeltal och annan viktig information med enkelt digitalt verkytg i världsklass.
Carl Conradsson
2021-03-25
Verifierad
Supernöjd med resultatet! Anlitade Thulin Digital för att via API:er visualisera försäljningen hos våra samtliga e-handelskunder. På så sätt kan vi följa hur det går för våra kunders kampanjer. Systemet som byggdes har även en del automationer som varnar oss om olika avvikande beteenden i realtid. Kan starkt rekommendera Thulin Digital!
Martin
2021-03-25
Verifierad
Snyggt, fräscht och motiverande! Framåtandan är viktig i vårt företag och alla är på tå hela tiden. Med nyckeltal på skärmarna omkring kontoret får vi därför hela tiden en kick om vart vi befinner oss just nu och framför allt när vi måste gasa. Gör absolut ingenting att gränssnittet är fräscht och stilrent och gör att man verkligen vill kolla läget på siffrorna.
Pär S
2021-03-24
Verifierad
Snabbt, effektivt och professionellt!
anders bergkvist
2021-03-23
Verifierad
En mycket lyhörd och flexibel leverantör. Här erbjuds kreativa lösningar som styr kunden i rätt riktning med ett gott affärssinne som grundpelare -mycket nöjd. Rekommenderas starkt!
Dan Svanfelt
2020-08-12
Verifierad
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
Verifierad
Kan allt om digitalisering En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Verifierad
Kunnig och professionell Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.