fbpx

Informationsskärm

Håll medarbetare uppdaterade med digitala informationsskärmar

Interninformation är något som många organisationer brottas med och det är ofta svårt att nå fram med all viktig information på företaget. Med digitala informationsskärmar kan ledningen förmedla den viktigaste informationen till alla medarbetare på en arbetsplats.

Motivationsgeneratorn används dels för att lyfta fram viktiga nyckeltal med även för att sprida information.

Håll medarbetade uppdaterade med informationsskärmar

Hur fungerar en digital infoskärm?

För att kunna använda infoskärmar så behöver man ett abonnemang hos Thulin Digital. Därefter kan man när som helst uppdatera sina infoskärmar genom vår integration till Google slides. Detta verktyg ser ut som Powerpoint och fungerar ungefär likadant. Det går också bra att koppla informationskällor till våra infoskärmar.

Man kan när som helst byta mall eller information för att hålla infoskärmar aktuella.

Allt man behöver är en skärm som klarar full-hd upplösning, vår mediaspelare, ett abonnemang och en Wifi-uppkoppling, det kan inte bli enklare!

Informationsskärmar för att skapa engagemang

Var kan man använda en digital informationsskärm?

Det finns många platser där en digital informationsskärm passar. Skärmen kan sitta i receptionen, i fikarummet eller varför inte i korridorer? Det viktigaste är att informationsskärmarna sitter i områden där människor rör sig. 

Olika branscher har olika behov. På en industri vill man kanske ha infoskärmen i fikarummet då det är en naturlig plats att träffas på. Medans en bostadsrättsförening vill ha skärmen nere i garaget eller i hissen.

Användningsområden

  • Fikarummet
  • Korridoren
  • Garaget
  • Receptionen
  • Matsalen
  • Produktionen
  • Säljavdelningen
  • Fastigheten
  • Äldreboendet

Vad kostar informationsskärmar?

Priset är helt beroende på hur många digitala informationsskärmar kunden vill ha. Det beror också på om man vill blanda nyckeltal och information. Det är också beroende på om kunden vill köpa skärmen själv eller om man vill köpa den av Thulin Digital. Vi har olika modeller där kunden själv köper och sätter upp skärmen och kompletterar med vår mediaspelare, eller så kan vi sälja en helhetslösning inklusive installation på er arbetsplats.

Vill du ha en offert? Tveka inte på att kontakta oss, offerter är alltid gratis!

Johan Mårtensson
2021-04-21
Verifierad
Lösningsorienterad och snabb kommunikation. Härlig samarbetspartner. Rekommenderas
Lotta E
2021-04-21
Verifierad
Var säker på att alla inom företaget har koll på nyckeltal och annan viktig information med enkelt digitalt verkytg i världsklass.
Carl Conradsson
2021-03-25
Verifierad
Supernöjd med resultatet! Anlitade Thulin Digital för att via API:er visualisera försäljningen hos våra samtliga e-handelskunder. På så sätt kan vi följa hur det går för våra kunders kampanjer. Systemet som byggdes har även en del automationer som varnar oss om olika avvikande beteenden i realtid. Kan starkt rekommendera Thulin Digital!
Martin
2021-03-25
Verifierad
Snyggt, fräscht och motiverande! Framåtandan är viktig i vårt företag och alla är på tå hela tiden. Med nyckeltal på skärmarna omkring kontoret får vi därför hela tiden en kick om vart vi befinner oss just nu och framför allt när vi måste gasa. Gör absolut ingenting att gränssnittet är fräscht och stilrent och gör att man verkligen vill kolla läget på siffrorna.
Pär S
2021-03-24
Verifierad
Snabbt, effektivt och professionellt!
anders bergkvist
2021-03-23
Verifierad
En mycket lyhörd och flexibel leverantör. Här erbjuds kreativa lösningar som styr kunden i rätt riktning med ett gott affärssinne som grundpelare -mycket nöjd. Rekommenderas starkt!
Dan Svanfelt
2020-08-12
Verifierad
Thulin Digital är ett företag som är snabbt och flexibelt precis som mindre företag skall vara. Dom hjälpte mig på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt göra ett program som extraherar data ur mina system och lägga upp detta på en skärm. En smidig och prisvärd lösning som vi sannolikt kommer utveckla och duplicera på fler områden.
Rickard Egelborg
2020-08-05
Verifierad
Kan allt om digitalisering En snabb och pålitlig leverantör som alltid gör sitt yttersta för att hitta en bra lösning för mig som kund. Med stort kundfokus, engagemang och stort driv tar man sig ständigt an nya spännande projekt. Ett digitalt bollplank som varmt kan rekommenderas.
Markus Abrahamsson
2020-08-05
Verifierad
Kunnig och professionell Magnus har en stark förmåga att på ett pedagogiskt och enkelt sätt visualisera nyckeltal och med hjälp av digitalisering skapa bättre uppföljning och styrning av verksamheter.